onsdag 18 januari 2012

Hemkommen från jobbet och försöker finna motivation till att träna ikväll, är verkligen inte sugen, eller är jag bara lat ? hmm.. ska sätta på lite kardemuma kaffe och ta mig en bulle så kanske motivationen kommer :)

Föresten så har jag en sak att berätta, eller beärtta och berätta det är inget stort eller så intressant för er kanske, men för mig är de det ! Jag har tagit hjälp av en studerande pt för att jag ska få ut maximalt av mina träningspass och nå vissa mål som jag har satt upp. Mest bara för att se hur lättformad kroppen är och för att se om jag faktiskt kan nå mina mål. Jag har tagit en förebild och mitt slutdatum är i juni månad exakt datum håller jag för mig själv, men då kanske jag kan bjuda på en före och efterbild, om jag nu når mina mål :)

Bra inspirationsbild tycker jag ! :)

3 kommentarer:

  1. Hur känns "Jag kommer att krossa dig i Tjurruset" som motivationshöjare ?
    //Glee

    SvaraRadera
  2. jag har en liten fråga, kanske låter jätte dumt men jag undrar hur du kan äta så mycket godis och onyttigehter men ändå inte gå upp i vikt? har de att göra med att du tränar nästan varje dag? Hur ofta tränar du i veckan? Så man får lite inspiriation! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. det är inte alls någon dum fråga, när jag skriver att jag ska äta gottis eller liknande så behöver det inte alltid vara godis utan det kan vara frukt nötter eller vad som helst. Sen så är jag en riktig godisråtta men försöker hålla mig till två gånger i veckan. Sen tycker jag faktiskt att man får unna sig godsaker lite oftare när man tränar, jag tränar ca 6 gånger i veckan.

      Radera