onsdag 17 augusti 2011

Har nyss ätit frukost och dricker nu en stor kopp kaffe, funderar lite på vilka det är som läser min blogg, det är ändå ett hundratal så det måste ju vara något som får mina läsare att "komma tillbaka" jag undrar vad det är som just du gillar med min blogg ! mina vredesutbrott? min vardag? outfits?..you name it ;) skulle vara roligt om du skrev en rad i kommentarfältet om vad det är du gillar/ogillar, vill se mer av i min blogg :)

4 kommentarer:

  1. kan du inte ge några träningstips ibland, hur du tränar för att få din kropp så snygg? :)

    SvaraRadera
  2. Gabbi din blogg är ett måste varje dag att läsa! min favorit faktiskt =)fick mig en funderare nu på vad det är som gör att jag vill läsa den varje dag =) eftersom jag älskar att träna så tycker jag det är kul att läsa om vad du tränar för att hålla dig i form.. sen tycker jag du har lagt upp bra tips om god och bra frukost/middag! plus för det :) tycker även det är kul när du lägger upp lite outfits och bilder på er lägenhet... inredning är en favorit så det är alltid kul att se hur andra har det =) verkar som att jag tycker allt är bra, haha =)

    SvaraRadera
  3. Sara, mer träningstips kommer :)
    Frida, vad roligt att du gillar att läsa min blogg :)ja visst är det helt underbart roligt att träna, bland det bästa som finns ! :)

    SvaraRadera
  4. jag vill också har mer träningstips! och tips på nyttig, varierad frukost! :)

    SvaraRadera